Gourmet Club

Kontaktperson

 

Generel information

Morten Andersen

Lars Areesten Madsen
 

Velkommen til Brüel & Kjærs Gourmet Klub!

Klubben har til formål at udbrede og udvidde kendskabet til god mad, gode vine, godt øl og ikke mindst god spiritus. 

Klubben henvender sig til alle B&K ansatte uanset forhånds - viden / kunnen indenfor gastronomi.  

Hvert arrangement tager udgangspunkt i at der skal smages på et udvalg, samt at vi lærer noget om fremstilling, opbevaring, håndtering osv. Så ud over at vi har haft en hyggelig tid sammen, har vi også lært noget og er blevet klogere.

For at deltage i Gourmet Klubbens arrangementer, kræves blot medlemsskab af idrætsklubben. Hvert arrangement kræver derudover en egenbetaling, der varierer fra arrangement til arrangement. Du kan se en liste over fremtidige aktiviteter herunder samt hvad de enkelte arrangementer koster. Der er som oftest begrænsede antal pladser, så tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Du tilmelder dig et specifikt arrangement ved at maile til mig.

Du er først tilmeldt når du har fået en bekræftelse pr. mail retur.

I er altid meget velkomne til at komme med nye ideer og forslag til arrangementer.
 

Mvh. 

Lars Aresteen Madsen


Nyt fra Gourmetklubben: Portvinssmagning

Så er det tid til at hilse på Torben Mandrup fra DrikPortvin.dk, som vil fører os igennem en uforglemmelig aften i Portvinens tegn.

Der vil blive serveret 7 portvine, og vi kommer igennem både hvide, LBV og Vintage samt Tawnys i forskellige aldre – så der er noget for enhver smag. Vi skal smage nogle mindre portvinshuse inde i Duoro – men det betyder ikke at det går ud over kvaliteten. Tværtimod er her muligheden for at smage nogle mindre producenter som virkelig kræser for deres produkt og kvalitet. Husene er Vieira de Sousa, Quinta da Prelade, DR og Bulas – huse hvor Torben nærmest bliver regnet som en del af familien efterhånden.

Torben har rejst en del i Duoro, og vil sammen med vinene fortæller os lidt om hvordan Portvin bliver skabt og fortælle istorier fra hans ture. Han blev optaget i portvinsbroderskabet Confraria do Vinho do Porto her i foråret, som anerkendelse af hans viden og engagement indenfor Portugal og Portvine – så bare gør klar til at komme med alle dine spørgsmål omkring emnet.

Til portvinen vil der blive serveret lidt mad, så du ikke går sulten derfra. Men lad bilen stå!

Lokale: Kantinen
Tid:      Torsdag d. 24 oktober kl 17. (Arrangementet tager 2-3 timer)
Pris:     150,- kr pr. person (Det kræver medlemsskab af Idrætsklubben at deltage)